Over BXL

BXL Adviesgroep is een professioneel advieskantoor met 3 enthousiaste adviseurs. Een persoonlijke en flexibele dienstverlening staat bij ons centraal.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het adviseren en bemiddelen in verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Verder geven wij hypotheekadvies en kunnen wij bemiddelen bij de aanvraag of aanpassing van een hypotheek.

Samen hebben wij veel werkervaring in de financiële branche. BXL Adviesgroep is hoofdzakelijk actief in Ede, Veenendaal en omgeving. Wij beschikken over een netwerk van zakenpartners. Ieder heeft zijn eigen expertise. Het netwerk bestaat onder andere uit accountants, pensioenspecialisten, makelaars, advocaten, notarissen en mediators.

De adviseurs van BXL Adviesgroep zijn Wim Lodder, René Baars en Gonny Zumbrink. Hieronder stellen zij zich graag aan u voor.

Wim Lodder

Mijn naam is Wim Lodder. In Elst/Veenendaal ben ik opgegroeid. Met mijn vrouw en zoon woon ik in Ede. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de financiële branche. In deze jaren heb ik, zowel in loondienst als zelfstandig, ruime ervaring opgedaan op het gebied van schade-, levensverzekeringen, hypotheken en risico analyses voor bedrijven. Ik ben Erkend Financieel Adviseur en beschik vanzelfsprekend over de verplichte WFT diploma's. In 2009 heb ik een Risicomanagement opleiding voor bedrijven gevolgd en deze succesvol afgerond. Door alle opgedane kennis en jarenlange ervaring kan ik zowel bedrijven als particulieren op een breed gebied van deskundig advies voorzien. Het opbouwen van een langdurige relatie met de cliënt is wat ik nastreef. Periodiek contact en goed onderhoud zijn hierbij vanzelfsprekend!

René Baars

Mijn naam is René Baars. Ik ben opgegroeid in Veenendaal en daar nog steeds woonachtig. Samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in Veenendaal-Oost. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Na het afronden van de HBO opleiding Management, Economie en Recht heb ik bij verschillende advieskantoren gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van schade-, levens-, inkomensverzekeringen en hypotheken. In 2016 ben ik samen met Wim gestart met BXL Adviesgroep. Ik ben Erkend Financieel Adviseur en kan u op een breed vlak van vakkundig advies voorzien. Financiele vragen kunnen soms onrust geven. Het geeft mij veel voldoening als ik relaties verder kan helpen.