Particuliere verzekeringen

Bij BXL Adviesgroep bent u als particulier aan het juiste adres voor uw verzekeringen. Samen met u beoordelen wij graag de risico's die u loopt. Voor het afdekken van de risico's hebben wij een uitgebreid aanbod aan verzekeringen. Over verschillende verzekeringen kunt u op onze website informatie vinden.

Het aanbod aan verzekeringen en verzekeraars is erg groot. Wij hebben met vele verzekeraars contact. Samen met u gaan wij graag op zoek naar de meest geschikte verzekeringen.

Misschien heeft u al wel diverse verzekeringen en vraagt u zich af of u nog wel bij de juiste verzekeraar(s) zit. Wij kunnen vrijblijvend uw verzekeringen beoordelen. Daarbij kunnen wij kijken naar uw huidige premies en voorwaarden. In veel gevallen kunnen wij u een goed voorstel doen, waarmee u zelfs geld bespaart.

Als u de verzekeringen bij ons kantoor heeft afgesloten, dan is het niet klaar. Als cliënt van BXL Adviesgroep mag u verwachten dat wij gedurende de looptijd contact met u blijven houden. Wij blijven namelijk graag op de hoogte van uw situatie. Goed onderhoud staat bij ons hoog in het vaandel. Bij wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen wij dan tijdig de noodzakelijke aanpassingen doen. Als de premies/voorwaarden van uw verzekeringen veranderen, dan zullen wij uiteraard ook kijken of er voor u een beter alternatief is.