Zakelijke verzekeringen

Als u een eigen bedrijf heeft, dan bent u bij BXL Adviesgroep op de juiste plek voor uw verzekeringen. Wij beoordelen graag samen met u de risico's van u en uw bedrijf. De risico's kunnen wij inzichtelijk maken. De risico's verschillen per branche. Er is een groot aanbod aan verzekeringen voor het afdekken van de mogelijke risico's. Over verschillende verzekeringen kunt u op onze website informatie vinden.

Omdat er tal van ondernemersrisico's zijn en het aanbod aan verzekeringen erg groot is, is het prettig om uw situatie met een expert door te nemen. Wij adviseren op basis van de zogenaamde risicomanagement gedachte. Hierbij brengen wij de diverse risico’s voor u in kaart. Vervolgens kijken wij samen met u of deze risico’s aan de voorkant kunnen worden beperkt c.q. geëlimineerd. Het sluitstuk is hierbij het verzekeringsvraagstuk. Voor de niet zelf te kunnen en/of willen dragen risico’s, zullen wij voor u op zoek gaan naar de meest passende (verzekerings)oplossingen. Met vele verzekeraars hebben wij contact, zodat wij u een voorstel op maat kunnen doen.

Wellicht vraagt u zich af of uw huidige verzekeringspakket nog goed bij u en uw onderneming aansluit. Wij kunnen een risico analyse voor u uitvoeren en uw verzekeringspakket beoordelen. Daarbij kunnen wij kijken naar uw huidige premies en voorwaarden. In veel gevallen kunnen wij u een goed voorstel doen, waarmee u zelfs geld bespaart.

Als u de verzekeringen bij ons kantoor heeft afgesloten, dan is het niet klaar. U kunt van ons verwachten dat wij periodiek contact opnemen. Wij blijven namelijk graag op de hoogte van uw situatie. Goed onderhoud is volgens ons van groot belang. Bij wijzigingen in uw situatie kunnen wij dan tijdig de noodzakelijke aanpassingen doen. Ook als de premies/voorwaarden van uw verzekeringen veranderen, dan zullen wij beoordelen of er voor u een beter alternatief is.